Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Berto, taky fandím, sama se k tomu těžce odhodlávám, ale (krom lenosti a nedostatku vůle) je to i skutečnost, že kojím a tohle je dost nevyvážená dieta. Rozhodně tak nejezte delší než doporučenou dobu a pokud Vám to půjde, zkuste u toho pohyb. Ideálně začít rychlou chůzí a potom buď běh anebo nordic walking (tady se ale přimlouvám za pár hodin s trenérem).

Jste mladá a určitě Vám to bude moc slušet, až sundáte pár kileček. A ještě více Vám bude slušet, až budete zářit spokojeností sama se sebou. Tak přeji pevnou vůli a podporu okolíR^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Dášo, děkuji Vám za reakci. Vím, že mně, která nemá děti, se to lehce říká, ale být Vámi, tak si nic nevyčítám. Už to, že máte děťátko a kojíte jej je dost náročná aktivita.

Sport určitě budu muset zařadit:(, ale moc se netěším. Věřím ale, že jak se tělo bude pročišťovat a nabírat energii, tak že budu pak motivovaná k tomu sportovat. Děkuji za tipy:)

1 0
možnosti

Tak to Vám fandím a držím pěsti, knihu Antónie Mačingové už mám rok v nočním stolku ;-D;-D, rozdíl mezi tím jít to udělat a neudělat je jen velmi malý... INSPIROVALA JSTE MĚ R^;-)

0 0
možnosti

J18a77r23a 41R44a15n84k

21. 7. 2015 8:01

Jeezes, to je dobry:-)R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS