Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vražte do sebe místo sladkého lžíci medu. To se smí. Já detox nevydržela, můj těžce obézní partner neshodil. Není to pro nás. Hlavně je to hrozně nezdravý, žít se podle toho delší dobu nedá. Snad sklidíte kýžené ovoce. Hodně štěstí.

0 0
možnosti
Foto

Jo, a ještě jsem v závěru detoxu dostala zánět ledvin. Na facebooku mi na to nějaká paní napsala... ŽE SE TÍM TĚLO ČISTÍ! Tak jsem jí pěkně poděkovala za to šalamounské sdělení a šla se dočistit antibiotikama. Když očista, tak pořádně. Že si zaprasím organismus chemií, to je vedlejší efekt. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, Berto, tak konečně zase "mačingové zpravodajství"....;-);-D Už jsem se na Vaše informace těšila. 

Mně konečně přestala bolet hlava, cítím se dobře (návaly energie ale ještě nejsou). Tělo se mi fakt zmenšilo, vidím to na oblečení, které začíná být volnější... Z toho mám velikou radost. A taky jsem to nevydržela a vlezla dnes na váhu (mínus kilo), což není moc, ale ty cm jsou důležitější. Cítím se vážně líp (už jen kvůli pocitu, že se "něco děje").

Jídla mi chutnají (nikdy jsem neměla ráda dušenou mrkev!!!), tady mi fakt chutná všechno (kromě boršče, ten nahradím, to nedávám). Rodině to překvapivě chutná taky. Zatím jen uzobávají ode mě, ale myslím, že to zařadíme do našich jídel a nebude se protestovat. 

Taky jsem pochopila, že když si uvařím větší dávku a schovám si ji na příště v lednici, že si ušetřím spoustu času!!! (v mém věku!!! ;-D

Rozhodně nelituji, jsem spokojená, že jsem vydržela přes počáteční obtíže. Jak píšete o změnách, změny se stanou zvykem už po čtyřech týdnech - v mozku se vytvoří mezi neurony nová spojení. Proto je důležité dělat "nové věci" minimálně jeden měsíc vědomě, pak se z toho stává zvyk. Takže i v tomto jsou ty 4 týdny detoxikace symbolické.

Těším se na další pokračování, budu vědět, na co se mám připravit. 

Hezký večer, Ali.

0 0
možnosti
DS

Taky jste  dobrá, Aleno. R^

0 0
možnosti
DS

Šikulka, Berti! Ten nehlad je určitě umocněn těmi vedry, kdy člověk jede na úsporný režim. Bude lépe.

0 0
možnosti
Foto

Dáši, moc zdravím:))) Vy jste tak pozitivní:) Děkuju za podporu:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1412x
Považuji se hlavně za lidskou bytost, potom za ženu, dceru, sestru, kamarádku, kolegyni. Mám i další role - zákaznici, čtenářku, posluchačku, Evropanku, pacientku.. ale tyto role neberu jako svoje životní, jsou jen vedlejší:) Snažím se pochopit svět kolem mě i svět ve mně. Zjištuji, že je to sakra propojené:), a že se rozdíl mezi "venku" a "vevnitř" stírá. Rezignuji na to, že má vše nějakou univerzální logiku, že existuje spravedlnost, pravda. Já jsem jediná, kdo může nastavit, co PRO MĚ bude logické, spravedlivé a pravdivé. Zbytek je jedno. Bytostně toužím jen BÝT.