Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... a protože také lezu na různé seznamky, tak mě Váš článek celkem pobavil. Ne snad kvůli tomu, že bych měl na fotkách své sexy tělo (protože žádné nemám), ne že bych měl na fotkách obrázky svého majetku ( také nic moc zvláštního nemám). No a hodnou dívku co by mě měla ráda nehledám, protože takhle to nějak nefunguje. Asi by to chtělo zvednout zadek od počítače a jít tvořit sexy tělo, snad by to chtělo začít trochu víc fungovat, abych se mohl pochlubit fotkou jachty.:-) Ale karmu pro Vás rád dám. Díky.;-D

1 0
možnosti
Foto

to je úplně jedno, prázdná nebo plná fráze, hlavně když se seznámím R^

0 0
možnosti

taky přidám svou trochu do mlejna: bytostně na seznamkách nesnáším fráze, otřepané fráze, který každá druhá používá, ale pochybuju, že ví, co znamenají...

příklad za všechny - v každým druhým inzerátu (no dobře, tak v každým třetím...) je vidět slovní spojení "hledám chlapa, který ví, co chce" - doprčic, co má tohle vlastně znamenat? já to nevím, vědí to vůbec ty ženský, co to tam jedna od druhý opisujou?

nebo druhej příklad: "má vyřešenou minulost" - to má sakra znamenat zase co? to ty požadavky ty ženský nemůžou napsat napřímo a jednoznačně bez těch pitomejch hádanek opisovanejch jedna od druhý?

5 0
možnosti

Vyřešená minulost: Pod pilířem mostu kopat nebudou. :-)

0 0
možnosti
Foto

Já jsem už 51 roků ženatý a pokud se stane, že ztratím přirozenou cestou svoji partnerku, tak asi nejdřív budu potřebovat klid. Rozvádět se nebudu, to se u nás v rodině posledních 240 roků nestalo.

Mladíkům bych doporučil, spolehnout se spíše na své sportovní a turistické aktivity, dříve nebo později to někde zajiskří a objeví se přesně vysněná partnerka. Ostatně i na pracovišti a v okolí žijí také ženy, které by rády poznaly někoho podle svých představ. Rozhodně bych nedoporučoval, jít příliš rychle do vážnějšího vztahu- pozdější překvapení mohou mít smrtelné následky.

Snadné vztahy třeba s Araby nebo Bimbos mohou být sice lákavé, ale následky bývají tristní. Tito mladíci hledají, kde by zakotvili, ale jakmile se zabydlí, získají pasy EU, výživné od manželky, mizí v dáli.

3 0
možnosti

Dobré vtipné.

Jak se u všech všudy dává ta karma? Aha už vím.

A vůbec takhle má vypadat blog, krátký a se špetkou humoru.

1 0
možnosti
Foto

Je to normální. Na seznamkách nyní běžné randí dnes i zakuklené 40-leté rozvedené džihádistky z Pákistánu. Většinou chtějí být druhou ženou v povoleném 4 ženném manželství, jíž se říká v islámu ko-žena, vdát se do UK, aby mohly zabezpečit své děti. Tyto ženy jsou mezi islámskými muži nejvíce žádoucí, protože jsou už poučené rozvodem, protože mají i děti, jež jsou pro muslimské muže vždy přínosem, pokud si je neponechá podle zvyků daných zemí první manžel. Budou mít na muže menší nároky, nežli máte vy. Takže si nakonec vybere muž raději je, nežli vás s vašimi přehnanými nároky na kvalitu fotografií, na to jestli se vyfotil anebo nevyfotil se svou osobní jachtou atp. Kdo příliš vybírá, většinou obvykle přebere.

0 0
možnosti
Foto

Raději přeberu, než brát každého:)

0 0
možnosti

ahoooj. Já si tak přemítám, kam ses poděla a jak se Ti daří a Ty si klidně randíš;-D. Tak držím palce a pěsti. V době, kdy jsem byla sama, jsem seznamkám moc nehověla, ale máš pravdu, že toto jsou varovné signály. Vlastně všechny svědčí o tom, že má dotyčný nedostatečné sebevědomí a svou hodnotu předkládají v kvalitě zevnějšku, majetku či sami o ní pochybují (a proto je pozornost či věrnost pro ně neznámá deviza. měj se prima :-)

0 0
možnosti
Foto

Dááášenkooooo!!! Moc tě zdravím!!!! :) A doufám, že se máš skvěle nejen ty, ale i dětičky!! Ano, soustředila jsem se teď spíš na život tam venku:)) hahaha

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS