Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J21a26n10a 43M20a39j47o70v80á

24. 8. 2015 21:53

Proč potřebujete názory jiných lidí cupovat? Nechcete jejich nositelům rovnou dát pár facek, aby prozřeli a žasli nad Vaší pravdou?

0 0
možnosti

Ne. Zdá se mi, že spíš rozcupovali čtenáři vás. Ta obhajoba vlastních myšlenek pomocí druhého blogu je rozpačitá. 

Ale není to vaše vina. Obhajujete neobhájitelné, to je o to těžší, že prostě vůbec žádné argumenty nemáte, kromě toho jednoho marfuškovského "a já chci a chci a chci". 

Znám pár gayů a jsou to prima lidi. U tohohle rozhodnutí bych se ale hlavně ptala toho dítěte, to znamená, že by muselo být dostatečně velké na to, aby tomu, do čeho jde, rozumnělo.

1 1
možnosti
Foto

Křečovitý pokus o argumentaci ke všemu ještě "na padrť". Spíše se má dohlédnout, aby společnost fungovala jak má, byl čas na výchovu a vzdělání dětí, než se zabývat okrajovými tématy ukřičené menšiny v menšině, kterou nikdo nediskriminuje a která o tu ukřičenost mezi vlastními nestojí.

0 0
možnosti
Foto

Děláte základní chybu. Diskutujete s diskutéry ve článku. To administrace velmi nerada vidí a občas za to někoho vyhodí.

Vás ale asi ne, protože jedete v "oficiální lajně".

0 0
možnosti
Foto

Dobry den, dekuji za upozorneni. Toho, ze by to bylo proti pravidlum, si nejsem vedoma. Radeji jsem tedy napsala administratorum - pokud tomu tam je, nemam problem clanek smazat.

0 0
možnosti

Já bych řekl, že cupování se vám moc nedaří. Ale co mě pobavilo nejvíce, že v Austrálii se proti podobným zhůvěřilostem jako je manželství homosexuálů, postavili australští domorodci, s tím, že je to uráží a je to proti jejich přirozenosti. Pokud to převedu na to co nám bylo říkáno od sluníček, tak tyto "primitivní" národy žijí v souladu s přírodou a mají mnohem více vyvinuté instinkty. V tom případě jim instinkty říkají, že to není správné a je to proti přírodě :)

2 0
možnosti

pokud je žena lesba...dítě si jistě dokáže pořídit ...např umělým oplodněním...a s jinou ženou ho vychovat...u mužů to nejde...nedovedu si představit dítě ve škole...kde se samozřejmně vše děti doví...jak se to dítě bude cítit pod posměchem spolužáků.......Žiješ s námi již pět let...spíš s tátou....vaříš...pereš ...uklízíš....staráš se o nás...s tátou spíte a sexujete...jak ti mám říkat...no přece jako všichni...Pepo...a děti se to doví a jsou zlí...ti jedou přímo a be skropulí....hezký den všem...ZD...;-);-);-)

0 1
možnosti
Foto

Myslít, že děti z ústavů se nesetkávají s posměchem a odsudky?

0 0
možnosti

Nerozcupovala jste vůbec nic. navíc, ignorujete práva dětí a vyzdvihujete nad ně práva gayů a lesbiček. Je vám úplně fuk, co to dítě bude prožívat i stran reakcín svého dětského okolí. Příroda logicky neumožnila neheterosexuálním párům početí dětí, tak ji neznásilňujte. Opakuji - práva dětí mají přednost před právy homosexuálů. A pokud na to máte, zkuste mi to vyvrátit.

4 1
možnosti
Foto

Kde autorka psala, že práva dětí nemají přednost?

Každá "adopce" je řešením až tam kde selhali biologičtí rodiče.

0 0
možnosti
Foto

:-PŘeknu jediný argument, který můžete rozcupovat jedině tehdy, popřete - li samu přírodu. Pokud chtějí homosexuálové vychovávat děti, nechť se pokusí udělat si vlastní, když trvají na tom, že je homosexualita přirozená.

Experimentovat takovou výchovou s vývojem křehké dětské osobnosti je nepřijatelné a nemorální, i kdybyste si třeba nohy za krk dala.

4 1
možnosti
Foto

Hlavní poblém je , že část z nich vlastní má a druhý rodič-ten prý "normální"-se o ně nestará, nebo se o ty děti nestará ani jeden z těch "normálních" rodičů. Teprve v tkovém případě nastupuje "adopce"

0 0
možnosti

Tahle dekadence nas jednou vyhubi.

0 0
možnosti

Já bych jen apeloval na homosexuální rodiče, aby svému dítěti zodpovědně vysvětlili, že spolu mohou spát také muž a žena, že to není žádná úchylka. :-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS